Plats: Härryda Sverige
+46 724-03 44 32
Mail: skorstensservice@gmail.com

Behöver din skorsten lagas eller renoveras?

Luft o Skorstenstjänst i väst AB

Alla skorstenar behöver förr eller senare lagas. Det är en väldigt viktig åtgärd att göra av många anledningar, inte minst din säkerhet. Skorstenen är en viktig del av huset som kontinuerligt behöver underhållas.

Vi på Luft o Skorstenstjänst har lång erfarenhet av skorstenar, ventilation och kakelugnar. Vi arbetar med, lagning, nybyggnation och renoveringssystem av skorstenar. Vi är professionella, arbetar effektivt och är personliga i vårt bemötande. Vi vet att arbete med skorsten är ett viktigt uppdrag som det ställs stora krav på. Därför tar vi vårt arbete på högsta allvar. Vi erbjuder våra tjänster till alla typer av fastighetsägare. Vår viktigaste kundgrupp är privata villaägare,bostadsrättsföreningar, allmännyttan och kommersiella fastighetsägare och villaägare.

Renoverad kanal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *